تبلیغات
کنوود سرویس | نمایندگی مجاز تعمیر ساید | نمایندگی مجاز تعمیر لباسشویی - راهنمایی استفاده از مایکروفر کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود، تعمیر ماشین لباس شویی کنوود، تعمیر ماشین لباس شویی کن وود، تعمیر ماشین ظرفشویی کنوود، تمیر ماشین ظرفشویی کن وود، تعمیر ساید بای ساید کنوود، تعمیر ساید کنوود، تعمیر ساید بای ساید کن وود، تعمیر

هدایت به بالای صفحه

کنوود سرویس، تعمیرگاه مجاز ماشین لباسشویی کنوود، تعمیر لباسشویی کنوود، تعمیرات ماشین لباسشویی، خدمات تعمیر ماشین لباسشویی، نمایندگی تعمیر ساید بای ساید، تعمیرگاه مجاز جاروبرقی، تعمیرگاه مجاز یخچال فریزر کنوود
تعمیر ماشین لباسشویی کنوود، تعمیر ماشین لباس شویی کنوود، تعمیر ماشین لباس شویی کن وود، تعمیر ماشین ظرفشویی کنوود، تمیر ماشین ظرفشویی کن وود، تعمیر ساید بای ساید کنوود، تعمیر ساید کنوود، تعمیر ساید بای ساید کن وود، تعمیر ساید کن وود، تعمیر جاروبرقی کن وود، تعمیر جاروبرقی کنوود، تعمیر بخارشوی کن وود، تعمیر بخارشوی کنوود، تعمیر ماکروویو کن وود، تعمیر مایکروویو کن وود، تعمیر ماکروفر کن وود، تعمیر ماکرورفر کنوود، تعمیر غذاساز کنوود، تعمیر اتو کنوود در رسالت , شهیدعراقی , شریعتی , دولت , تهرانپارس , پاسداران , فرمانیه , دزاشیب , تجریش , زعفرانیه , قیطریه , نارمک , کامرانیه, چیذر , اراج , آجودانیه , دروس , نوبنیاد, میرزا شیرازی , ونک , گاندی , ملاصدرا , کردستان , میرداماد , نیاوران , نیاوران , مینی سیتی , عباس آباد ,  سهروردی , حکیمیه , پیروزی , نبرد , در قنات کوثر ,  تهرانو , افسریه ,  شرق تهران , شمال تهران , غرب تهران , جنوب تهران

چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم ؟ 
درباره استفاده از مایکرووفر و خطرات احتمالی آن مطالب زیادی شنیده و خوانده ایم با پخت یا گرم کردن غذا در مایکروفر ، تمامی ارزش غذایی ان ازبین می رود و همچنین امواج خطرناکی پخش می کند اماباید دانست هر نوع روش پختی می تواند میزان مواد مغذی غذا راکاهش دهد  . اعم از بخارپز کردن ، جوشاندن ، سرخ یا کباب کردن ویا استفاده از مایکرووفر ، اگرچه ما توصیه می کنیم که غذا را در مایکروفر اماده کنید اما گاهی ممکن است مجبور شوید ازاین وسیله استفاده کنید . گرم کردن مجدد غذا در فر یا گاز طعم بهتری به غذا می دهد تا در مایکروفر اما با رعایت کردن نکات ذیل می توان سلامت و طعم غذا را که در مایکرووفر تهیه می شود ، حفظ کرد . از ظرف مناسب استفاده کنید ظرف پلاستیکی ، الومینیوم ، فویل یا ظرف های سرد نگه دارنده ماست یا مارگاین راکه خیلی سریع گرم می شود یا مایع شیمیایی از ان خارج  می شود ، نباید در مایکروفر قرار داد. 
بهترین کار استفاده از ظروف شیشه ای یا سرامیک مخصوص است . درصورت  نداشتن ظرف می توان غذارا مانند نان در دستمال کمی مرطوب قرار دادتا رطوبت غذا در زمان پخت حفظ شود . از ظروف بالبه کوتاه استفاده کنید غذا در ظروف لبه کوتاه بهتر گرم می شود تا در ظروف لبه بلند . در میان گرم کردن مواد را هم بزنید تا یک دست گرم شود  سبزیجات را بخار پز کنید به جای قرار دادن سبزی در اب مانند اب پز کردن ، کافی است چند قاشق غذا خوری اب به سبزیجات اضافه کنید . هرچه محتویات اب در سبزیجاتی چون کدو سبز ، گل کلم ، بادمجان  یا فلفل دلمه ای بیشتر باشد ، نیاز به افزودن آب کمتر است . 
پوشاندن ظرف هنگام پخت کمک  می کند تا سبزیجات مرطوب و یکسان بپزد برای سبزیجات سبز ، کمی در ظرف را باز نگه دارید . گوشت را درحرارت پایین بپزید قدرت حرارت را کاهش دهید  تا حرارت بدون این که بیرون غذا بیش از حد بپزد وسط غذا نیز نفوذ کند . این روش برای داغ کردن مجدد تخم مرغ ، پنیر و گوشت های سفت مناسب است زیرا در حرارت بالا گوشت ها سف می شود  در اغلب در دستگاه های مایکروفر می توان زمان را مشخص کرد ؛ به جای فشار دادن دکمه استارت ، دکمه  « power level »  را بزنید . غذارا جابه جا کنید برای داغ کردن  غذا ، زمان کوتاه حدود15ثانیه نیاز است ؛ هربار غذا را برگردانید به اسپاگتی سس اضافه کنید قبل از گرم کردن کمی اب و سس به اسپرگتی اضافه کنید تا نرم و لطیف شود  . هنگام داغ کردن گوشت ومرغ یا حبوبات کمی اب ، اب گوشت یا اب لیمو به ان اضافه کنید 
از گذاشتن هرگونه مواد غذایی در مایکروفر بپرهیزید 
برای گرم کردن ویخ زدایی خیلی از مواد خوراکی از مایکرویو استفاده میکنیم ولی بعضی از ماده های غذایی را نباید در مایکرویو قرار دهیم 
تخم مرغ : حتی اگر هم عجله داشته باشید تخم مرغ هارا بجای مایکروویو در اجاق گاز بجوشانید . گرمای شدید حاصل از بخار داخل تخم مرغ ان را می ترکاند و مجبور میشوید ان را تمیز کنید 
چاره چیست ؟ تخم مرغ را داخل یک پیاله یا بشقاب شیشه ای که از قبل کمی چرب شده است ، بشکنید و با چنگال ، سوراخ هایی در زرده ان ایجاد کنید و زرد و سفیده را هم بزنید قبل قرار دادن ان در داخل مایکرویو  و قرار دادن تخم مرغ اب پز در مایکرویو مشکلی ایجاد نمی کند 
هویج : هویج از سبزی های  نسبتا کم اب است وبا توجه با بافت  تقریبا سفتی که در وسط ان موجود دارد ، گذاشتن ان در داخل مایکرووفر باعث خشک شدن یا حتی سوختن می شود 
چاره چیست ؟ هویج خام را داخل مایکرویو نگذارید  . هویج اب پز بدون هیچ مشکلی با حرارت مایکروفر گرم می شود 
میوه ها : اگر می خواهید  میوه طبخ کنید ویا یخ ان را باز کنید از قرار دادن میوه ، در مایکروویو اجتناب کنید گرمای شدید باعث سوختن میوه می شود . 
فلفل : با قراردادن فلفل در مایکرویو یک ماده شیمیایی تند از ان استخراج می شود که هنگام بازکردن درب ان ماده شیمیایی تند استخراج می شود و چشم را می سوزاند حداقل در هنگام باز کردن درب ها  مایکروویو نزدیک ان قرار نگیرید . 
سس قرمز را بیش از یک دقیقه نگذارین در مایکروفر 
سبزیجات : بسیاری از مردم سبزیجات خود را در مایکروو گرم می کنند ویتامین های ان را از بین می برد ، قرار دادن کام پروکلی ، در مایکروویو باعث از دست دادن 97 درصد از انتی اکسیدان های ان میشود 
مزایای استفاده از مایکروویو :
1) پخت سریع تر غذا 
2) صرف جویی در زمان وقت 
3) نیاز کمتر به ظروف و در نتیجه شستشوی کمتر 
زمان پخت و وات مایکروویو 
مواد بیشتر غذا زمان بیشتری برای گرم شده نیاز دارد ؛ اگر مقدار غذا دو برابر شود زمان ان هم باید دوبرابرشود بین 50تا 60درصد افزایش یابد . بیشتر مایکروویو ها بین 600تا 700وات هستند مقدار وات ان را در دفتر راهنمایی ان اطلاع پیدا کنید 
درصورت هرگونه خدمات و مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید 

ادرس دفتر مرکزی : تهران تهران پارس  فلکه اول  خ حسینی شماره 143 

شماره های تماس :

02177714540

02177714541

02177735021

02177862246

شماره مشاوره رایگان 

09122902536